Wust wilága

Behatárolhatatlan Blog,mindenről,mindenkiről,különösebb ok nélkül vagy okkal,jó olvasgatást.

Friss topikok

  • nix: itt sokat lehet olvasni a szériáról: www.mobygames.com/game-group/jazz-jackrabbit-series letöltése... (2008.12.29. 14:52) Jazz Jack Rabbit

Linkblog

Archívum

Karácsony

wust 2008.12.18. 20:39

Itt van újra a tél,december,karácsony,ajándékvásárlás,estébé...

Ami szerintem a telet széppé varázsolja az a hó,ilyenkor minden szebb,a városigazgatás is megerőlteti magát és felteszi a díszeket(meg azért a hó sokat takar :)),az utcák fényben úsznak este,ahogy a villamos végigsuhan...fantasztikus látvány,az embernek olyan tipikus KARÁCSONY VAN!hangulata támad,még akkor is,ha manapság már minden az ajándékok körül forog,bár azért mindenképpen kedves dolog és mindenki örül neki,ha kap,csak tudni kell,hol a határt ;) ami manapság elég nehéz,mert ha az ember bemegy egy nagyobb boltba,akaratlanul is leemel pár dolgot és a végén azon veszi észere magát,hogy túlköltekezett.Bár ehhez sok köze van az áruházak reklámjainak és akcióinak,de a polcról szerencsére még nem tudják helyettünk a kosárba tenni az árut.

Közhelynek hangzik,de sokat számít hogy szívből adják az ajándékot és akkor aki kapja érezni fogja és örömmel tölti majd el,még ha nem a legdrágább dolgot vettük neki.

Na ennyit akartam csak,mindenkinek kellemes karácsonyt,azt az igazi klasszikusat :)

Címkék: vásárlás utca karácsony tél ajándék december hellókarácsony

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://worldofwust.blog.hu/api/trackback/id/tr82830467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása