Wust wilága

Behatárolhatatlan Blog,mindenről,mindenkiről,különösebb ok nélkül vagy okkal,jó olvasgatást.

Friss topikok

  • nix: itt sokat lehet olvasni a szériáról: www.mobygames.com/game-group/jazz-jackrabbit-series letöltése... (2008.12.29. 14:52) Jazz Jack Rabbit

Linkblog

Archívum

Jazz Jack Rabbit

wust 2008.12.17. 15:25

A mai világban,amikor minden a technikai újításokról,filmeknél a jobb effektekről,zenéknél a tökéletes hangzáásról van szó,néha ezek készítői elfelejtkeznek valami nagyon fontosról,arról,hogy a játék élvezetes legyen.

Még szerencse hogy nem mindenki...Vegyük például az epic gamest,ami elég régen van a játékiparban és bizony elég szép dolgokat műveltek,például a jazz jack rabbitet,ami egyszerűen eszméletlen,többjátékos módban fölülmúlhatatlan szórakozás,még ma,2008(egyenlőre) ban is.Mi adja a varázsát?Nincs túlbonyolítva,de mégis élvezhető,nem kell a történettel törődni,az irányítással bíbelődni,a szaggatástól tartani,hanem csak elindítani,és egy másodperc múlva már egy zöldszínű nyúllal lehet lövöldözni.                        

Őrültség?nem is kicsit,de a valóságban nagyon működik,remek szórakozás,ajánlom mindenkinek hogy próbálja ki,már csak a pályák nagyszerűsége miatt is(például alice csodaországban,vagy vissza a jövőbe,bár ez csak nevében).Nem fogjátok megbánni,az egyetlen baj csupán,hogy szinte sehol nem kapható,így a jövőben ha időm lesz felrakom .rar ban akkor mindenki megnézheti,mivel nem éppen gép vagy helyigényéről híres,100% hogy menni fog/felfér.

 

Címkék: retro pc játék jazz 2 jack games epic rabbit

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://worldofwust.blog.hu/api/trackback/id/tr60828146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2008.12.28. 12:09:15

Én ezzel játszottam anno:) Sokra mondjuk nem emlékszem belőle

wust · http://worldofwust.blog.hu 2008.12.28. 22:10:53

Hát,régi klasszikus,de amivel nem játszik az ember azt elfelejti,de kikapcsolódásnak jó arra az időre :)

nix 2008.12.29. 14:52:46

itt sokat lehet olvasni a szériáról:
www.mobygames.com/game-group/jazz-jackrabbit-series
letöltések:
jazzjackrabbit2.mindenkilapja.hu/ (zenél és ronda, de elvileg még a karácsonyi kieg-ek is letölthetőek)
www.dosgamesarchive.com/download/game/111 (JJ1)
www.abandonia.com/en/games/294/Jazz+Jackrabbit+2.html (JJ2)
süti beállítások módosítása